Quantum of Solace

Torrent download DVDrip Axxo

SubRO download #19

Gen: Action Adventure Thriller
Regia: Marc Forster
Durata: 106 minute
Titlu: Quantum of Solace - Partea lui de consolare
Perioda filmare: 16 August 2007 (second unit: Siena, Tuscany, Italy)
Buget: 225,000,000 $
Site oficial: Quantum of Solace


Cautand revansa pentru moartea iubitei lui, agentul secret James Bond incearca sa opreasca o firma sa ia controlul unei surse de apa a unei tari.
Tradat de Vesper Lind, femeia pe care a iubit-o, 007 trebuie sa lupte du dorinta de a-si transforma ultima misiune intr-una personala. Determinat sa descopere adevarul, Bond impreuna cu M il interogheaza pe domnul White, care le dezvaluie ca organizatia care a santajat-o pe Vesper este mult mai complexa si periculoasa decat si-ar fi imaginat cineva.
Cand criminalistii descopera un cont bancar in Haiti, atribuit unui tradator din MI6, Bond ajunge sa o intalneasca aici pe frumoasa Camille, o femeie ce are propriile ei planuri de razbunare. Ea este cea care il conduce pe Bond catre omul de afaceri Dominic Green, ce se dovedeste curand a fi creierul din spatele unei puternice organizatii clandestine. Green intentioneaza sa rastoarne conducerea actuala a unei tari din America Latina si sa predea controlul Generalului Medrano, in schimul unei parcele de pamant, in aparenta sterp, dar care adaposteste o resursa naturala care il va face pe Green cel mai puternic om de pe planeta. Misiunea lui Bond de a-l preveni pe Green sa isi duca planul la indeplinire nu este insa una usoara, pentru ca toata lumea, de la CIA pana la teroristi, si chiar si M sunt pe urmele lui.