The Ruins

Torrent download DVDrip Axxo

Subtitrare download #10 

Gen: Horror Thriller
An: 2008
Durata: 91 minute

Descriere
The Ruins este un film de aventura-horror, o adaptare dupa romanul cu acelasi nume, scris de autorul american Scott Smith. The Ruins este o poveste a carei actiune se desfasoara in peninsula Yucatan, in Mexic.
Patru amici americani (Jeff, Stacy, Eric si Amy) in vacanta la Cancun, in Mexic, intalnesc un turist german, Mathias, care-i convinge sa-l insoteasca in cautarea fratelui sau mai tanar, care a fost vazut ultima oara impreuna cu prietena sa, in vecinitatea unor ruine misterioase. Ii insoteste in aceasta aventura si un turist grec, numit Pablo. In prima zi, au parte de primul lor incident: Pablo cade intr-o mina, pentru ca i se pare ca aude sunetul unui telefon mobil. Din cauza unei plante acide, franghia care-l sustinea pe acesta se rupe, astfel ca Pablo se trezeste pe podeaua minei si incepe sa urle. Pana la urma este salvat de catre ceilalti, dar aventura lor nu se termina aici.
The Ruins spune o poveste despre ruine ucigase, plante carnivore, oameni infometati care ating limita disperarii, orori greu de imaginat, o poveste din care putini scapa cu viata.